Godfried Bomansstraat 8, Culemborg

Locatie

powersessies

In het midden van het land: Culemborg. Onder Utrecht. 

Goed bereikbaar met auto (gratis parkeren) en OV (naast het station). Zelfs op vrijdagmiddag kun je er makkelijk komen en zal het drukke verkeer je hooguit 5 minuten meer kosten.

Klanten komen al jaren vanuit het héle land; vanuit Groningen, boven in Friesland, Zeeland en Maastricht en alles daar tussen. Doordat de sessies 1 keer per 3 maanden zijn, is de reisafstand geen probleem. Geeft de reistijd juist verwerkingstijd.

Uiteraard kan het ook bij jou op kantoor of met jouw team (er bij). Dan bereken ik wel reistijd en kms door. 

tussendoor AAN de SLAG

De huidige techniek zorgt er voor dat we tussendoor eenvoudig in contact kunnen blijven. Via telefoon, mail, Whatsapp, Zoom of Skype. Dat doen klanten dan ook veelvuldig.

Crisiscoaching is standaard onderdeel van alle trajecten. Dan neem je contact op, omdat dan gebeurt waar je vraag over gaat. Dat moment wil je niet missen (en ik ook niet), want dan gaan we oogsten, resultaten zien. Als we het deze keer samen doen, doe je het de volgende keer nl (van)zelf.

KRAchtig Persoonlijk Leiderschap

Gebouw: Panta Rhei – alles stroomt

Godfried Bomansstraat 8

4103 WR Culemborg

Tel.: 06 28913229

 

Parkeer niet voor het pand.

Bel aan bij de zuil. Ga met de pijltjestoetsen naar Krachtig Persoonlijk Leiderschap. Dan laat ik je vanaf boven binnen.

Op de 2e verdieping kun je bij de deur tegen de balustrade aan gaan staan. Dan zie ik je net vanuit mijn kantoor en laat ik je binnen.

De koffie staat klaar. 

Ik ben er zelf niet eerder dan 10 minuten.

 

Plan je route

Klik hieronder op de knop: ‘More options’ op de kaart en plan je route.