Koerscheck

Koerscheck

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. #Einstein

Waanzin is dezelfde dingen blijven doen en andere resultaten verwachten. #Einstein

Van tijd tot tijd zitten we hier allemaal in

Dan draaien we in rondjes. Zó frustrerend. Wat je ook probeert, het lukt niet. Je weet het wel; iets moet anders, maar hoe? Wat je hiervoor altijd deed en succesvol was, werkt ineens niet meer. Je loopt steeds tegen hetzelfde aan. Je  weet gewoon dat er meer in zit, maar hoe krijg je het er uit? Je staat op een kruispunt en nu mag je kiezen, maar wát? In welke richting?

Je bent onderweg eea kwijtgeraakt:

je passie, jezelf, je energie, overzicht, perspectief, waar je goed in bent, wat bij je past, voldoening, regie, focus, zelfvertrouwen, je grenzen, je dromen. Het klopt gewoon niet meer. Het leven is een ‘moeten’ geworden.

Je wil de code kraken. Een doorbraak.

Terug naar een leven waarin jij het weer bepaalt. Uit de frustratie. Een leven waarin je rust ervaart, grip en regie, zicht op hoe verder, voldoening, resultaat en inspiratie, zijn wie je bent, doen waar je goed in bent, weten dat je ‘op je plek’ zit.

Ieder mens heeft een ‘innerlijk roer’.

Iedereen vaart een koers. Bewust of onbewust. Ook jij. De vraag is vooral; welke koers en wat levert het op? En hoe tevreden ben je daarmee?

Dat gaan we checken in de koerscheck. Zodat je méér krijgt, wat je wil. En inzicht in wat je daarin gaat helpen. En dat kan heel eenvoudig zijn, want je koers vandaag een paar graden draaien, brengt je op de langere termijn heel ergens anders.

Tijdens de koerscheck worden er twee punten verhelderd:

  1. Waar ben je nu? En hoe meer zicht we daarop krijgen, hoe makkelijker het is te ontdekken wat je morgen helpt om iets anders te doen.
  2. Waar zou je naar toe willen? Als JIJ het mag zeggen? Hoe helderder jouw stip op de horizon, hoe makkelijker je je ‘interne roer’ op de juiste koers zet.

Iedere klant start met de koerscheck, zodat een ‘goed begin het halve werk’ is.

Zodat jij meteen aan de slag kunt én ik ook. Dit is anders dan hoe mijn collega’s werken. In mijn beginjaren als  coach ontdekte ik al snel dat intakegesprekken voor mij niet werken. Ik hou van mijn werk en als je er dan tóch bent, kan ik je net zo goed meteen coachen ipv alleen maar kennismaken. De klik is essentieel in coaching en dat ontdekken we gaandeweg. Daarbij is het juist onze samenwerking, die jou en mij het vertrouwen geeft voor een eventueel vervolg. Zowel jij als ik willen wéten of mijn coaching jou verder helpt.

Ik ga graag effectief om met tijd en energie. Dat betekent dat ik de (eerste) 2 uur samen graag zó effectief mogelijk aanvlieg. Van te voren doe jij al voorwerk door een uitgebreid formulier in te vullen. Daarmee kom ik ook beter voorbereid en kunnen we meteen aan de slag. Na de sessie vul je een reflectieformulier in om je inzichten te borgen en te laten weten hoe je verder gaat. Daar reageer ik altijd nog via de mail op, zodat ik kan meedenken en je kan aanvullen. Je eventueel iets mee kan geven om dit te ondersteunen. Denk daarbij aan mps3s, opdrachten, testen, links naar boeken of filmpjes, die jou verder gaan helpen.

Wat krijg je in die 2 uur?

  • We zijn beiden voorbereid en kunnen meteen aan de slag.
  • 2 uur onverdeelde aandacht en focus, betrokkenheid en inspiratie;
  • Helder zicht op waar je nu staat;
  • Duidelijke stip op de horizon; waar wil je heen;
  • Uit je knoop of verwarring – kortom slimmer persoonlijk leiderschap;
  • Inzichten dan wel praktische sleutels om je koers iets bij te stellen. Een slimmere koers te varen. Na de sessie ánders verder;
  • Aantekeningen van de sessie op flipoverpapier én digitaal;
  • 30 minuten mailcoaching aan de hand van het reflectieverslag en eventuele stappen.

Daarna hak je de knoop door of je meer wil, verder wil met mij. Vertel ik je hoe dat er uit zou kunnen zien, wat bij jou past en wat het kost. Als het een zakelijk traject is, krijg je daarna een offerte.

Kostenplaatje

Kosten voor de Koerscheck zijn voor zakelijke klanten 300 euro excl BTW, voor particulieren 250 euro incl BTW.

Je kunt de Koerscheck ook los boeken. Dan bellen we eerst een half uurtje ter kennismaking om te ontdekken of we klikken. Regelmatig wordt de Koerscheck ook ingezet voor klanten, die na een traject opnieuw een keer willen sparren.

Waarom wil je daarna verder?

Klanten huren mij in om ervoor te zorgen dat het écht lukt, want op 1 of andere manier lukte dat tot dusverre niet. Ze huren me in, omdat ze veel vragen hebben en antwoorden willen. Diepgaande vragen, die vaak tijd en onderzoek vereisen. En ze huren me in, omdat dit hun proces versnelt en verdiept.

Hou er verder rekening mee dat een traject van invloed is op je héle leven. Mijn klanten pakken met regelmaat onderweg heel veel andere zaken aan, die al lange tijd zijn blijven liggen. Of zien interessante bijeffecten; andere levensgebieden die heel eenvoudig worden meegenomen in de ingezette verandering. Een gemiddeld traject duurt 1,5 jaar, waarin we elkaar 1 keer per 3 maanden voor een powersessie zien. Tussendoor ben je druk met ontdekken, opdrachten en dingen in de praktijk te brengen, want dáár wil je een verandering.

 

Zet vandaag nog de stap