Aanbod

Tijd voor actie – wat zijn de mogelijkheden?

KOERSCHECK

Alle coachtrajecten starten met een éénmalige dieptesessie. In 2 uur snel helder hebben waar het over gaat, wat je ánders wil en wat jou daar morgen al in helpt. Daarna bekijken we welk aanbod het beste bij jouw vraag (en budget) past.

Hier lees je meer over de Koerscheck.

GLOBAAL TWEE ROUTES

INDIVIDUEEL TRAJECT

Een individueel traject is maatwerk. Actief aan de slag met: hoe kan het voor mij werken, waarom lukt het mij niet, wat helpt me wel/niet of past bij mij?

EFFECTIEF SPARREN

Losse sessies, die je kunt boeken, omdat je wil dat iemand met verstand van zaken een keer met je meekijkt en meedenkt. Mbt keuzes, de koers die je vaart, de stappen die je wil zetten. Je wil gewoon sparren, dingen helder krijgen of op een rij zetten, knopen doorhakken.Je wil iig verder en actie … maar eerst heb je nog wat anders nodig.

Dit is zeer geschikt voor mensen die een knoop door willen hakken, een koers dienen te bepalen voor de komende tijd, worstelen met hóe nu verder? Ook zeer geschikt voor ondernemers die met regelmaat voor keuzes of situaties staan en denken: en nu?

Achteraf zijn mensen verbaasd dat je in 2 uur zo veel, zo snel helder krijgt. Dat het op een paar flips wordt uitgetekend en uitgedacht en je daarna weet hoe praktisch verder. Je navigeert dan ook duidelijk door een knoop aan mogelijkheden en redenen, totdat je weet: dit moet ik doen, zo wil ik het doen of daar ga ik voor. Weloverwogen. Vanuit rust over je keuze.

IN 3 STAPPEN FOCUS TRAJECT

Krachtig en kort traject van 3 sessies van 2 uur voor mensen die snél antwoorden nodig hebben en zelf pro-actief aan de slag gaan in hun praktijk en met de opdrachten.

We gaan aan de slag met de belangrijkste terugkerende vragen, die op ieder kruispunt in je leven en loopbaan steeds weer terugkomen:

 1. Wie ben ik
 2. Wat wil ik
 3. Wat kan ik

De antwoorden zetten we om naar één scherpe koers, waarin alles wordt meegenomen, zodat je regie, rust en resultaat hebt.

Tussendoor houden we contact via mail of Whatsapp. En ben ik beschikbaar voor crisiscoaching; wanneer in jouw praktijk precies gebeurt waar het over gaat. Dan leer ik je daar doorheen te navigeren.

SAMEN ONDERWEG

3 sessies per jaar op een moment dat bij jouw proces aansluit, zodat je mij alleen invliegt wanneer het nodig is. Dan gaan we samen sparren, oogsten, maximaal slim worden en krijg je een boost, zodat je voor langere tijd weer zelf, in je praktijk, aan de slag kunt.

Deze route is voor mensen die niet snel kunnen of willen, maar een duurzame verandering willen doorvoeren in hun leven(skoers). Dan is vertragen juist versnellen. En heb je meer behoefte aan iemand die over een langere tijd met je meeloopt en meekijkt. Gemiddeld duurt dit 1,5-2 jaar. Dit zijn thema’s als …

 • burnoutscenario’s omdraaien; van overleven naar leven
 • je gaven krachtig inzetten; zoals hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit
 • krachtig én tegelijk kwetsbaar leren zijn
 • je gevoelens ontdekken, uiten en een plek geven
 • van stilstand naar een leven in ontwikkeling en blijven leren en groeien
 • naast zorg voor anderen ook leren zorgen voor jezelf
 • herfocussen naar wat-niet naar wat je wel in huis hebt, wel wil, wel kunt
 • je koers ontdekken ipv eeuwig aan allerlei verwachtingen voldoen

Het resultaat is veelal boven verwachting en dat heeft een eenvoudige reden. Coaching versnelt en verdiept je proces, daardoor kom je er nu wél. Daarbij zijn we in onze cultuur zo individualistisch en denken we alles zélf (en dus alleen) te moeten kunnen. Zodra je de kracht van samenwerking gaat ervaren, krijg je andere resultaten. Zeker wanneer je een samenwerkingspartner hebt, die jou aan de ontbrekende én essentiële informatie kan helpen. Persoonlijk leiderschap hebben we allemaal nodig, maar in de praktijk hebben we er toch weinig verstand van. Vooral als het over onszelf gaat.

APK SESSIE

Eenmalige dieptesessie. In 2 uur snel helder hebben waar je mee worstelt en hoe krachtig verder.

Je koers is inmiddels helder. Je weet al veel, je staat aan je roer, je weet wat je nodig hebt, maar de praktijk van alledag biedt uitdagende nieuwe situaties en hoe navigeer je daar dan doorheen?

Klanten die een uitgebreider traject hebben doorlopen komen graag terug. En slaken dan een zucht van verlichting en vertellen me dan: er is vrijwel niemand in mijn omgeving, die praat zoals jij. We hebben blijkbaar geen cultuur van bemoediging en aanmoediging. We weten niet zo goed hoe elkaar aan te moedigen te overwinnen (veelal onszelf) en de beste versie van jezelf te worden. Te blijven geloven, durven geloven en in vertrouwen krachtig voorwaarts.

Daarom komen ze terug. Om geïnspireerd te worden. Iemand die hen snapt. En het hele plaatje weer te zien van alles waar ze in zitten, mee worstelen, op hun afkomt.

INDIVIDUEEL TRAJECT IN EEN GROEP

De combi van een individueel traject met de kracht van de groep. De groep is dan extra ondersteunend aan je proces. Als groep ontvang je daarbij gezamenlijke input.

ONTDEK DE REIS VAN JE LEVEN MEEST SUCCESVOLLE TRAJECT

6-9 maanden een diepte-investering waar je geen spijt van gaat krijgen en dat je krachtig op koers brengt voor wat betreft je leven als loopbaan. Een intensieve pressure cooker waarvoor alles uit de kast is gehaald; een combi van training én coaching, individuele begeleiding én de kracht van een groep. In combinatie met opdrachten, onderwijs en inzichten die je proces ondersteunen in de Online Academy.

Dit is het meest succesvolle traject dat nu al járen draait en inmiddels laat zien dat mensen over langere tijd krachtig op koers blijven. Meer informatie vind je hier: de Reis.

KRACHTIGE VROUWEN JAARGROEP

Een sterke vrouw, wie zal haar vinden, zij is meer waard dan robijnen. #quote

Krachtige vrouwen zijn zeldzaam. En leuk! En ik kom ze steeds méér tegen. Misschien wel eenvoudigweg, omdat ik er zelf ook één ben.

Leiding geven aan een krachtige vrouw is complex. Je hebt veel kracht en competentie en hoe ontwikkel je dat, richt je dat goed, zorg je dat je krachtig bijdraagt. Je kracht doet ook iets met je omgeving – ze willen op je leunen en je tegelijk inperken, ze geven weinig ruimte aan het feit dat je zelf ook een kwetsbare en onzekere kant hebt. Brené Brown haar gedachtengoed is wat dat betreft uitermate geschikt voor deze doelgroep.

In januari 2017 start deze jaargroep. Een jaar waarin we samen voorop lopen, elkaar inspireren en scherpen, uitdagen en aanmoedigen, waar je meer jezelf kan zijn en worden en je jouw onmogelijke (eindelijk) gaat doen.

Dit is mijn krenten-in-de-pap traject, waarbij je 1 keer betaald en vervolgens alles van me krijgt, wat ik heb en onderweg aan inzichten op doe, terwijl ik met mijn klanten onderweg ben. Waarbij ik hélemaal Menna kan zijn; intensief én betrokken zonder me in te hoeven houden.

Je wordt hiervoor gevraagd, omdat je al klant bent en ik zie dat er nog veel meer in je zit, wat ik niet wil laten liggen/zitten. Je kunt je hiervoor ook aanmelden – samen kijken we dan of dit bij je past.

Zet vandaag nog de stap